Author Archive

Pääkaupunkiseudun nuorten sarjasuunnistuksien päivämäärät selvillä

Written by Nettitoimitus on . Posted in Tiedotteet

Pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailut ovat tarkoitetut Espoon, Helsingin, Kirkkonummen ja Vantaan suunnistusseurojen nuorille. Niiden päätarkoituksena on antaa kilpailutuntumaa seuran harjoitusten jälkeen kohti isompia kilpailuja. Ne tarjoavat kaikille oivan harjoittelumahdollisuuden maastoissa, jotka soveltuvat hyvin nuorisosuunnistukseen.

Vuoden 2018 päivämäärät ovat:

Lisätietoja sarjasuunnistuksesta tästä linkistä.

Nuorten sarjakilpailun lopputulokset selvillä

Written by Nettitoimitus on . Posted in Tiedotteet

Nuorten sarjasuunnistuksen alustavat lopputulokset ovat selvillä ja julkaistu. Lopulliset, tarkistetut tulevat parin viikon kuluttua korvaamaan nämä. Tarkastakaa oman seuranne lasten erityisesti, että kaikki osallistumiset ovat mukana. Aikaa on syyskuun loppuun saakka. Sen jälkeen tilataan mitalit. Ne ovat saatavilla lokakuun lopulla. Kommentit reimo.uljas@jukola.com

2017 Sarjakilpailun lopputulokset (pdf)

Rastikaronkan kaikuja ja liiton uusi johto

Written by Nettitoimitus on . Posted in Puheenjohtajan palsta

Aikuisten ja nuorten maajoukkuetiimit, suunnistusliiton palkattu henkilöstö ja luottamusjohto sekä melkoinen joukko suunnistajia kokoontui Tampereella 25.-27.11 adventtiviikonloppuna. Maajoukkueella oli sprintti- ja muita harjoituksia kolmena päivänä sekä aiheeseen liittyviä luentoja, joihin myös muu väki saattoi osallistua. Itse pidin kovin Eskolan Mikon eli Lammikon lauantain sprinttiharjoituksesta, joka oli vaativa ja tekninen ja poikkeuksellisesti 1:3000 kartalla. RR:n Miika Suominen veti 3,1km:n radan kovaa aikaan 12.57. Myös Rantalan Kallen innostava ja asiantunteva sprinttiluento ja erityisesti mieleen.