Kultainen kompassi 2014 lopputulokset ja leiri

Written by Nettitoimitus on . Posted in Tiedotteet

Kultaisen kompassin aluecup vuodelta 2014 on kisailtu, ja lopputulokset ovat selvillä. Voitot nappasivat Venla Turakainen Helsingin Suunnistajista sekä Miika Tala Helsingin Suunnistajista. Onnea kaikille kisoissa pärjänneille!

Finaali juostaan Kangasalalla su 14.9., ja lisäksi viikonloppuna on valtakunnallinen alle 14 vuotiaiden leiri (ks.  kilpailukutsu)…

Mukaan lähtee kolme joukkuetta ja alue maksaa osallistumismaksun. Yksittäiset urheilijat voivat ilmoittautua ”suunnistajapankkiin” alueen nuorisovastaavalle, niin koetetaan koota kaikille oma porukka. Joukkueessa suunnistaa 4 tyttöä ja 4 poikaa, yhteensä siis 8 nuorta. Heidän tulee olla vuonna 2000 tai 2001 syntyneitä.

Suunistavan Uusimaan ykkösjoukkue on Venla Turakainen, Maria Määttänen, Elisa Ståhlberg, Ellen Heinaro, Miika Tala, Henrik Asklöf, Juuso Viskari ja Mikael Rautio.

Kakkosjoukkueessa juoksevat Aino Palmen, Ida Haapala, Inkalilja Pirinen, Melina Lahdenperä, Paavo Heinonen, Vilppu Viinikainen, Mikko Tervakangas ja Niko Vaenerberg / Matias Äikäs.
Kolmosjoukkue on koottu leirille ilmoittautuneista Suunnistavan Uusimaan nuorista.

 

Seuraava kultainen leiri 7.-9.11. Kisakalliossa

Leirillä mukana ohjaamassa Mårten Boström ja Venla Niemi. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: virpi.palmen@kisakallio.fi tai 040 455 2852. Kultaisen Kompassin leiriohjelma kesä-2014 (pdf)