SM sprinttiviesti

Written by Pauli Anttila on . Posted in Tiedotteet

Suunnistava Uusimaa ry:n alueen valinnat SM-sprinttiviestiin suoritetaan siten, että SUU:n aluetta edustaa kaksi parasta seurajoukkuetta ja kolmannen osalta SUU:n hallitus käyttää harkintaansa muodostaessaan aluejoukkueen. Aluejoukkueessa voi olla mukana myös jo valittujen seurojen suunnistajia; tästä jaosta keskustellaan kyseisten seurapaikan saavuttaneiden seurojen kanssa. Mikäli alue saa lisäpaikkoja ilmoitetun kolmen per sarja lisäksi, ne ohjataan ensisijaisesti seurajoukkueille.

 Näyttökilpailuina ovat 7.4. Stadisprintin aamupäivän kilpailu ja WRE Salming-sprint 13.4. Näistä paremmat rankipisteet huomioidaan näyttönä. Näyttösarjoina toimivat H/D 18, 21, 40 ja 55.

 Rankipisteet lasketaan siten, että paremmista kisapisteistä muodostetaan seurakohtaiset yhteispisteet, jotka ovat seuran ykkösjoukkueen pisteet jne. Seuralle voi muodostua myös useampi paikka saman sarjan viestiin.

 Alueen joukkueet muodostetaan siten, että paikan saavuttaneet seurat ilmoittavat omien joukkueidensa  juoksijat, minkä jälkeen näyttökilpailujen rankipisteiden seuraavaksi parhaille alueen suunnistajille tarjotaan mahdollisuutta aluejoukkueeseen osallistumiseen. Aluejoukkueeseen valittavat suunnistajat voivat olla siis myös seurapaikan saaneista seuroista.