Pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailut

Ohjelma 2018

Pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailut ovat tarkoitetut Espoon, Helsingin, Kirkkonummen ja Vantaan suunnistusseurojen nuorille. Niiden päätarkoituksena on antaa kilpailutuntumaa seuran harjoitusten jälkeen kohti isompia kilpailuja. Ne tarjoavat kaikille oivan harjoittelumahdollisuuden maastoissa, jotka soveltuvat hyvin nuorisosuunnistukseen.

Kilpasarjat

tytöt:    D8RR, D10RR, D10, D12TR, D12, D14 sekä D14L (alkaville, rata sama kuin D12) *
pojat:   H8RR, H10RR, H10, H12TR, H12, H14 sekä H14L  (  –   ”   –          –   ”   –   H12) *

* RR= rastireittirata: maastossa on viitoitettu reitti,  jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on reitinvalinta- (oikaisu-) mahdollisuuksia, joita voi käyttää hyväkseen.

TR= tukireittirata: on viitoitus kuten RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse aivan sen varrella. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.

DH14L  hiljattain suunnistuksen aloittaneille 12 – 14-vuotiaille.     HD10 = polkusuunnistus.

Kilpasarjoihin osallistutaan suunnistamalla yksin.

Ei-kilpasarja/-radat

Osallistua voi mille tahansa kilpasarjan radalle iästä riippumatta yksin, parin tai saattajan kanssa. Ajalla ei ole merkitystä. Sarjaan osallistunut voi toisessa tapahtumassa osallistua kilpasarjaan ja päin vastoin.

Muut ohjeet

Rastien hakuun voi lähteä klo 17.30 – 19. Ilmoittautuminen on kilpailupaikalla, mutta järjestäjät voivat toivoa alustavia ennakkoilmoittautumisia karttojen varausta varten. Emit-leimaus. Järjestäjillä on lainata muutamia emit-kortteja. Tapahtumat ovat ilmaisia em. alueen suunnistusseurojen nuorille. Lisenssiä/Nuori Suunta-korttia ei vaadita. Kukin osallistuu omalla vastuullaan.

Paikka- ym. tiedot tulevat järjestävän seuran nettisivuille pari viikkoa ennen tapahtumaa.

Sarjan koordinointi, pisteet ja yleistiedustelut: reimo.uljas(at)jukola.com.

Tulokset, pistelasku ja palkinnot

Tulokset julkaistaan järjestävän seuran-, yhteispisteet SU:n nettisivuilla. Osakilpailun sarjavoittaja saa 100 pistettä. Seuraaviksi tulleet saavat 100 pistettä miinus aikaeroa vastaava vähennys. Aikaero: 1 min. = 1 piste. Keskeyttäneet, vain osan rasteista löytäneet ja toisen sarjan tulokset = 10 p. Yhteistuloksiin lasketaan 3 suurinta pistemäärää.

Ei-kilpasarjassa lasketaan osanottokerrat, ei pisteitä.  Kaikki kolmessa tapahtumassa käyneet palkitaan mitalilla kauden lopussa seurojen omissa tilaisuuksissa.

Tulokset

2018 Sarjakilpailun lopputulokset (pdf)
2017 Sarjakilpailun lopputulokset (pdf)

2016 Sarjakilpailun lopputulokset (pdf)
2015 Sarjakilpailun lopputulokset (pdf)
2014 Sarjakilpailun lopputulokset (pdf)

2013 Sarjakilpailun lopputulokset (pdf)

2012 Sarjakilpailun lopputulokset (pdf)
2011 Sarjakilpailun lopputulokset (pdf)
2010 Sarjakilpailun lopputulokset (pdf)
2009 Sarjakilpailun lopputulokset (pdf)